Lihavõtted ehk munadepühad on ühed kaunimad perepühad.  Milliseid maitsvaid roogi seekord pühadelauale panna? Millega oma lähedasi rõõmustada? Midagi traditsioonilist või midagi uut ja põnevat? Lihavõttetoitude õpituba annab peolaua katmiseks värskeid ideid ja praktilisi oskusi.

Lihavõttetoitude õpitoas valmistame tervikliku ja tervisliku kevadise menüü, milles põhirolli mängivad mõistagi munad.  Peolaua ehteks on traditsiooniline pasha.

Lihavõttepühade menüü:

  • toortatrasalat vutimunadega  – selles salatis on väge, sest kasutame idandatud tatart
  • kuumutatud pasha –  järeleproovitud klikiaegse retsepti järgi
  • forelliäkine – valmib kiirelt ning maitseb oivaliselt
  • odrakarask – toit, mis kuulub Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse
  • plaadipirukas – seekord  suitsukana ja köögiviljadega,  kahtlemata parem kui quiche Lorraine

Kui toidud ühistöös valmis tehtud, katame laua ja asume piduroogi mekkima.  Ja kõik, mis mekkimisest üle peaks jääma, saavad osalejad karbikesega kaasa võtta.

Millal? Õpituba toimub aegsasti enne lihavõttepühi –  13. aprillil 2019 algusega kell 12 ja kestab umbes 3 tundi

Kus?  Toimumiskohaks on õdus Rannapiigade köök  Rannarahva Muuseumis (Nurme tee 3, Pringi küla, Viimsi vald).

Mis maksab?  Osalustasu on 35€ . See sisaldab menüü valmistamiseks vajalikke toiduaineid, toidukõrvaseid jooke ja retseptivihikut.  Kui Sul on kodus kokkamishuviline laps, siis võta ta julgelt kaasa, sest õpitoas leidub jõukohast tegevust kõigile.   Lapsevanemale koos lapsega osalustasu kahe peale 40€.

Kuidas registreeruda? Saada e-kiri aadressile info@200kraadi.ee.  Peale registreerumist saadame Sulle arve, mille tasumisega garanteerid endale koha õpitoas.

Grupi suurus on maksimaalselt 12 inimest.  Kui aga tõesti peaks juhtuma, et registreerujaid on liiga vähe ja oleme sunnitud õpitoa ära jätma, siis maksame Sulle raha otsekohe tagasi.