Otse Tallinna külje all, Viimsi poolsaarel on Rannarahva Muuseum  – hubane vana koolimaja, mis  on justkui loodud erinevateks koolitusteks, seminarideks ja inspiratsioonipäevadeks. Muuseumi kaunites ruumides korraldatakse tänuüritusi ja pidulikke vastuvõtte.

Maitsval toidul on korraldatava ürituse õnnestumisel mängida väga suur roll.  Õnneks on Muuseumi ruumides  Rannapiigade köök,  kus meie toidumeistrid vajaduse korral valmistavad kas kergemaid eineid kohvipausideks, tugevamat kehakinnitust lõunasöögiks või siis kauneid peolaudu.

Tervituseined

Värskeltpressitud mahl ning äsja ahjust tulnud karask või plaadipirukas on tegusale päevale heaks sissejuhatuseks.  Täienduseks aromaatne ürditee või kohv.

Kohvipausid

Kohvipausideks pakume maitsvaid ja tervislikke alternatiive tavapärastele küpsistele või saiakestele –  näiteks erinevaid suupistevaagnaid või energiat andvat smuutit.

Kui lõuna ajal magustoit söömata jäi, siis passib pealelõunase kohvipausi ajal hästi tükk kodust kooki – näiteks kohupiimakook või purukook hooajaliste marjadega.

 

Lõunaeined

Korralikuks kehakinnituseks pakume 2- või kolmekäigulisi lõunasööke.  Menüüs on traditsioonilised, nostalgiat tekitavad toidud –  mulgipuder krõbedate rasvarosinatega  ja ahjus haudunud seakael juurviljatambiga   Suppidest on pälvinud erilisi kiidusõnu klimbiline kukesupp ja tummine hernesupp.   Lemmikmagustoitudeks on hea klikiaegse retsepti järgi tehtud lumepallisupp,  kamavaht ja jõhvikatarretis vaniljekastmega.

 

Peolauad

Peale koolituste ja seminaride toimub Rannarahva Muuseumis ametlikke vastuvõtte, firmaüritusi  ja sünnipäevapidusid. Ka toidusoove on seinast seina – suupistelauast jõulupraadideni.  Küsi julgelt! Ütle meile, millist pidu soovid korraldada ja meie anname ideid, mida lauale panna.